در تصویرسازی شعر، شعر و تصویر مکمل یکدیگرند و گاهی تصویر، ناگفتههای شعر را بیان میکند و بر آن میافزاید. مریم جاودانی نیز در مجموعهی اخیر خود با عنوان «من همان خطام» با همین رویکرد اقدام به خلق تصویرهایی برای برخی از ابیات شعرای معاصر نموده است. او درباره انگیزه این کارش می گوید: « گاهی حتی شعر که خود بایستی بیانگر احساس باشد گویای درد، رنج یا عشق نیست… فلذا برای گفتن و برای بروز میزان درد به خط متوسل شدم. ساده و بدون هیچ رنگی.»
جاودانی متولد ۱۳۶۰ یزد و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد گرافیک دانشگاه هنر تهران است. همراه هم تصاویری از این مجموعه را میبینیم.
گانر Gunner اسمی است که شاید تابحال نشنیده باشید ولی بهتر است با این نام آشنا شوید. آنها یک استودیوی کوچک انیمیشن و تصویرسازی در دیترویت آمریکا هستند. لیست مشتری های آنها شاید کوچک باشد اما خلاقیت آنها اینطور نیست. آنها همیشه با پروژه های خود سعی می کنند چالش جدیدی را برای خودشان درست کنند و اثری خلاق بیافریند که می توانید این را در انیمیشن کوتاه جدید آنها مشاهده کنید. احتمالا در آینده ای نزدیک در مورد آثار جدید و زیبای آنها زیاد خواهیم شنید که با دیدن این انیمیشن به آن پی خواهید برد. در ادامه می توانید این انیمیشن کوتاه و ویدئوی پشت صحنه آن را تماشا کنید.
کمپانی دیزنی اعلام کرد ساخت فیلم زنده «سپید برفی» نیز به مجموعه انیمیشنهایش که به فیلم زنده بدل میشود، افزوده شد. این کمپانی نویسنده فیلمنامه «دختر در قطار» را برای نوشتن فیلمنامه این فیلم انتخاب کرده است. به این ترتیب ارین کرسیدا ویلسون نوشتن فیلمنامه این فیلم را شروع میکند و […]
رابرت جی لانگ (Robert J. Lang) فیزیکدان آمریکایی و همچنین یکی از هنرمندان برجسته هنر «اریگامی» است. طرح های پیچیده و ظریفی که او طراحی می کند برای خیلی ها شناخته شده است و مهمترین این طرح ها در مورد حشرات و حیوانات هستند.
کارآفرینان موفق افرادی هستند که تمام فکرشان صرف تولید محصول یا سرویسهای اولیه نمیشود. این افراد از بدو راهاندازی کسب و کار نوبنیان خود تا رسیدن به هدفی که به دنبال آن هستند، خلاقیت را سرلوحه کار خود قرار میدهند.
پوسترهایی که براساس تجربه گرایی و کشف شکل میگیرند، پروژه امروز روزرنگ را به خود اختصاص داده اند. طراح با فرم های تغییرپذیر به سراغ پرداخت و ساخت پوسترهایش می رود و معتقد است بهترین روش برای ساخت پوستر مواجهه با آن است به این معنا که انتخاب هایش هنگام […]
نوشته اکتشاف در حوالی پوستر / مازیار تهرانی اولین بار در روز رنگ پدیدار شد.
شیرینی پزی و درست نمودن خوراکی های خوشمزه، هنری است که می توان به وسیله آن آثاری دیدنی و شگفت انگیز خلق نمود. افراد زیادی در سراسر دنیا وجود دارند که می توانند با به کار گیری توانایی خود، کیک هایی با ظاهر خارق العاده درست کنند. اگر به یاد داشته باشید، قبلا نیز در مطلبی چند نمونه از شیرینی های خوشمزه خلاقانه را به شما نشان داده بودیم. اما مورد امروز با نمونه های قبلی تفاوت زیادی دارد.
فردی به نام «دینارا کاسکو» هم در زمینه درست نمودن شیرینی و هم در زمینه طراحی معماری فعالیت می کند. وی با استفاده از دید مهندسی و معمار گونه خود، کیک هایی درست کرده که بیشتر شبیه به اشکال هندسی خاص و زیبا هستند. وی گفته است که قصد نداشته از دیگران تقلید کند و تصمیم گرفته کاری خاص و غیر تکراری را انجام دهد. ویدیوی زیر، شما را با هنر وی آشنا خواهد کرد، پیشنهاد می دهیم به تماشای آن بنشینید.
عید تت عید سال نو و مهمترین جشن مردم ویتنام است که در آن همه یکدیگر را به سوی فرصت ها و اهداف جدیدتری دعوت می کنند. به همین مناسبت کای سایگون (Ki SaiGon) طراح ویتنامی موظف شد تا برای کوکاکولا یک بسته بندی جدید طراحی کند. این بسته بندی ها به تعدادی محدود به همراه طراحی هویت بصری برای کمپین کوکاکولا در تعطیلات ویژه سال قمری (عید تت) انجام شده است. سایگون ابتدا به همراه تیم خود به تحقیق و پژوهش راجع به اهمیت این سال قمری در فرهنگ کشور ویتنام پرداخت و دریافتند که این رویداد نه تنها یک جشن معمولی نیست بلکه از نظر فرهنگی برای آنها از اهمیت بالایی نیز برخوردار است: در روزهای ابتدایی سال جدید زمان آن رسیده است که پیش یکدیگر بیاییم و ایمان خود را برای شروع فردایی درخشان تر بیشتر کنیم.
« طراحی بیشتر برای من مثل غذا خوردن است. سوژه برای من اهمیت زیادی دارد.
بیشتر مواقع شاید اتودی برای کتابهایم نزنم و کلیت کار را در پایان تصمیم میگیرم. برای شروع کار کتاب بیشتر جستجو میکنم و بعد طراحی. ترکیب بندی رنگی برایم بسیار مهم است و بیشتر رنگهای انتخابی من خاموش هستند مگردر مواقعی که احتیاج به تاکید باشد.
کمپانی Ashtarak Kat با خلق برندی بنام iScream که برگرفته از لغت Ice Cream است یک برند تولید بستنی با ۵ طعم توت فرنگی، وانیلی، شکلاتی، هندوانه و شیری است. در دنیای بستنی انتخاب های فراوانی از کمپانی های متفاوت در یک فروشگاه قرار دارد و چشم مخاطب فقط دیزاینی را که نقش اصلی را در میان آنها بازی می کند، انتخاب خواهد کرد. وقتی تمامی برندها در یک یخچال پر از بستنی در کنار هم صف کشیده اند فقط دیزاین بسته بندی است که می تواند کلید موفقیت برند در فروش آن باشد. لوگوی این برند خود به معنای فریاد زدن است و در عین حال معنی بستنی را نیز می دهد. طراحان این بسته بندی سعی کرده اند با استفاده از عکس های مناسب (با توجه به مزه آن روی بسته بندی) آن را خوشمزه جلوه داده و اشتهای مخاطب را نیز بیشتر کنند.
سه آژانس تبلیغاتی واقع در آلمان به نام های تیم کِیام اس (KMS Team)، بلکاسپیس (Blackspace) و استریک پانت (Strichpunkt) بخشهای مختلف هویت بصری شرکت آئودی (Audi) را با همکاری یکدیگر تکمیل و قوانین جدیدی برای آن تدوین نمودند. تمرکز این طراحی بر روی توسعه و آمادهسازی یک راهنمای (Guideline) جامع برای […]
نوشته هویت بصری جدید شرکت Audi اولین بار در روز رنگ پدیدار شد.
اگر خودروی شما خیلی کثیف و خاکگرفته باشد، شاید تا حالا تجربه کرده باشید که افرادی با انگشت کشیدن روی آن نوشته باشند: لطفا من را بشویید! اما شاید اگر شما در مسکو بودید، منظره خیلی جالبتری را میدیدید! قضیه از این قرار است که یک طراح روسی به نام […]
نوشته خلاقیت هنرمند روسی برای صاحبان خودروهای کثیف اولین بار در روز رنگ پدیدار شد.
هلن ماسل وایت (Helen Musselwhite) طراح و تصویرساز بریتانیایی تبار، تصویرسازیهایی با تکنیک کاغذ و مقوا خلق کرده که با برش و قرار دادن آنها روی هم، بعد سوم را نیز به آنها اضافه کرده است. هلن دربارهی کار خودش میگوید: « بسیاری از الهامات من در اين محموعه برگرفته […]
نوشته تصویرسازیهای کاغذی و سه بعدی اولین بار در روز رنگ پدیدار شد.
«هنر تصویر گری از آن جهت که خود را بیان گر ایده ها، روایات و القا گر مفاهیم گوناگون می داند، همواره بهره مند از عناصر بصری و زبان تصویر، توانسته است خود را در زیرشاخه ای ما بین هنر های کارکردگرایانه وغیر کاربردی جای داده و با سرگردان سازی […]
نوشته گزیده آثار نمایشگاه گروهی «رو به نگاه من» اولین بار در روز رنگ پدیدار شد.
« پروژه حاضر با تمرکز بر روی اکولوژی انجام شده ولی نه به صورت مستقیم بلکه در قالب یک قصه.
ایدهی کار این بود که بچهها را نسبت به طبیعت حساس کنیم و حیوانهایی که اصولا زیاد محبوب نیستند را به آنها معرفی کنیم.
طراح چینی یی می ژیائوژین (Yi Mi Xiaoxin) طرح بستهبندی جدیدی برای کمپانی تولید کننده برنج ژیائوتوانیان (xiaotuanyuan) طراحی کرده است. او در این طرح ها با استفاده از رنگهای شاد و قرار دادن آن در پس زمینه ای سیاه رنگ، سعی کرده تا توجه و نظر مشتریان را جلب کند. او همچنین عناصری را از مناطقی که برنج از آنها میآید در این طرحها در نظر گرفته است تا طرح بیانگر آن مناطق نیز باشد.
یی می گفته است: « این پروژه یکی از محبوبترین طرحهای بستهبندی برنج برای من است.»
« شروع کار اغلب برای من با کششی آنی به یک موضوع شروع می شود. مثلا لذتی که چای خوردن با یک دوست برای من دارد وسوسه ام می کند که یک تصویر برای نمایش این حس بکشم.
کمپانی وکام (Wacom) برندی که میان هنرمندان بسیار شناخته شده است به تازگی قصد دارد محصول جدید خود را روانه بازار کند. پیشترنام این محصول ۱۳HD Cintiq یا همان مانیتور قلمی نام داشت اما حالا جایگزینی برای خود پیدا کرده است که Cintiq Pro نام دارد. این محصول که در کنفرانس Adobe چند هفته پیش معرفی شده بود یک مانیتور-تبلت می باشد و در دو مدل ۱۳ و ۱۶ اینچ روانه بازار می شود. این مدل به عنوان یک مانیتور دوم به لپتاپ و یا رایانه های شخصی متصل می شود و می توانید با قلم مخصوص آن Wacom’s Pro Pen 2 طراحی کنید. بنا به گفته سازنده، این قلم ۴ برابر حساسیت بیشتری نسبت به قلم قبلی که در Cintiq 13HD استفاده می شد را دارد و همینطور این قلم دیگر نیاز به باتری ندارد. از دیگر ویژگی های آن می توان به اتصال ساده آن به لپتاپ یا رایانه های شخصی اشاره کرد که تنها با یک درگاه USB اتصال برقرار می شود. همچنین کیفیت تصویر Ultra HD با رزولوشن بیشتر و رنگ های دقیق تری می باشد. این مدل، طراحی ظریف تری دارد و دکمه های روی صفحه آن حذف شده اند و وزن آن کاهش یافته است و به جای آن یک پنل حاوی ۱۷ دکمه به آن اضافه شده است. Cintiq Pro 13 با قیمت ۹۹۹ دلار و مدل ۱۶ اینچ آن با قیمت ۱۴۹۹ دلار در ماه ژانویه امسال در دسترس قرار می گیرد که می توان این را با توجه به قیمت رقیب محصول جدید Del که چندی پیش معرفی شد حساب کرد.