ارسال شده از mag.digikala.com

واقعیت مجازی (VR) و واقعیت افزوده (AR) دو تکنولوژی نوپا هستند که این روزها حرف‌های زیادی درباره‌ی آن‌ها شنیده می‌شود؛ تجربه‌های جذابی که شاید کمی ترسناک و شاید هم بسیار ماجراجویانه باشند.

هنوز برای این‌که بدانیم در آینده دقیقا چه چیزهایی در حوزه‌ی واقعیت مجازی و واقعیت افزوده انتظارمان را می‌کشد، زود است اما دست‌کم می‌توانیم با اطمینان بگوییم که آینده‌ی روشنی در انتظار این تکنولوژی‌هاست. این‌که شرکت‌های بزرگی مثل گوگل، HTC، سونی، سامسونگ و… به‌صورت جدی برای پشتیبانی از واقعیت مجازی و واقعیت افزوده فعالیت می‌کنند، خود تضمینی بر این آینده‌ی روشن است.

در این قسمت از پادکست‌های برنامه‌نویسی دیجی کالا FM به سراغ آرمان خاشعی رفتیم. آرمان یک برنامه‌نویس خوب و از طرفداران انواع و اقسام گجت‌هاست که علاوه‌بر تجربه‌ی کار با گجت‌ها، مطالعات زیادی هم در این‌ حوزه دارد. با آرمان درباره‌ی این دو تکنولوژي، مشکلات و کاربردها صحبت کردیم. در آخر هم AR و VR را کمی با برنامه‌نویسی مخلوط کردیم تا برای گیک‌ها هم جذاب‌تر شود.

این گل‌ها شامل گل یشم، گل عنکبوتی، گل آناناسی، دراسنا و کاکتوس کارییبی می‌شود.
اگر شما یک طراح وب هستید، باید بدانید که یک هوش مصنوعی جدید می‌تواند کار شما را انجام دهد. مشتریان می‌توانند مستقیما مشخص کنند که وبسایت دقیق‌شان چه شکلی باشد. این هوش مصنوعی هنوز به مدت محدودی یک بتای آزمایشی است، اما به زودی ارایه می‌شود. این هوش مصنوعی «گرید» (The Grid) نام دارد و این احساس را به شما می‌دهد که گویا با یک انسان تعامل می‌کنید. لینک را ملاحظه کنید
تا حالا برای شما هم پیش آمده لباسی را که تازه خریده‌اید برای شستن درون لباسشویی انداخته باشید و بعد از شست‌وشو با ظاهر رنگ‌و رو رفته لباس مواجه شوید؟ شاید پیش خودتان فکر کردید جنس لباس خوب نبوده و احتمالا با خرید لباس کلاه سرتان رفته است؛ درصورتی که مشکل از بی‌دقت بودن به اتیکت لباس است که هشدار را به ما داده بوده و ما غافل از آن لباس را شستیم. لینک را ملاحظه کنید.
استفاده‌ی خلاقانه از تکنیک تار کردن (Creative Blur) در عکاسی می‌تواند بسیار مفید باشد ولی اجرا کردن آن با دوربین گوشی موبایل در مقایسه با دوربین DSLR چندان آسان نیست. تقریبا در دوربین تمام گوشی‌های موبایل کنترل محدودی روی عمق میدان (Depth of Field) وجود دارد که در نتیجه ایجاد افکت تار کردن در عکاسی موبایل را مشکل می‌کند. بااین‌حال افکت تار کردن می‌تواند تاثیرات زیادی در عکس داشته باشد. تار کردن می‌تواند حال و هوایی رؤیایی در عکس ایجاد کند، نگاه بیننده را به‌سوی سوژه‌ی اصلی بکشاند یا حسی از حرکت و سرعت بیافریند. نحوه‌ی استفاده از این افکت به انتخاب شما بستگی دارد. و اما چگونه باید از تکنیک تار کردن در عکاسی موبایل استفاده کرد؟ با مدرسه عکاسی موبایل دیجی‌کالا مگ همراه باشید تا با هم چندین روش مختلف افزودن Blur به عکس‌های موبایلی و تاثیر هر کدام را بررسی کنیم. لطفا لینک را ملاحظه کنید
شرکت GoPro از یک دوربین واقعیت مجازی به اسم Omni رونمایی کرده است. دوربین Omni در اصل مکعبی است که در هر سمت‌اش یک دوربین Hero4 Black قرار داده شده است. دوربین واقعیت مجازی Omni می‌توانند با استفاده از شش دوربینی که دارد، ویدیویی 360 درجه ضبط کند. سپس می‌توان ویدیوهای ضبط شده را در هدست‌های واقعیت مجازی نگاه کرد.

بیشتر ببینید