به گزارش خبرگزاری مهر، به دستور قضایی استفاده از اپلیکیشن مسیریاب ویز (Waze) برای تاکسی های اینترنتی فعال در کشور از تاریخ ۳۰ آبان ماه ممنوع خواهد بود. در همین راستا تاکسی یاب های اینترنتی در اطلاعیه ای از رانندگان خود خواسته اند که از این پس از اپلیکیشن مسیریاب Waze استفاده نکنند.
منبع: خبرگزاری مهر
آيفون ۱۰ یکی از مورد انتظارترین محصولات دنیای موبایل در سال ۲۰۱۷ است که در ادامه میتوانید بررسی عمیق ویدیویی زومیت از پرچمدار اپل را مشاهده کنید.
کمپانی وکام (Wacom) برندی که میان هنرمندان بسیار شناخته شده است به تازگی قصد دارد محصول جدید خود را روانه بازار کند. پیشترنام این محصول ۱۳HD Cintiq یا همان مانیتور قلمی نام داشت اما حالا جایگزینی برای خود پیدا کرده است که Cintiq Pro نام دارد. این محصول که در کنفرانس Adobe چند هفته پیش معرفی شده بود یک مانیتور-تبلت می باشد و در دو مدل ۱۳ و ۱۶ اینچ روانه بازار می شود. این مدل به عنوان یک مانیتور دوم به لپتاپ و یا رایانه های شخصی متصل می شود و می توانید با قلم مخصوص آن Wacom’s Pro Pen 2 طراحی کنید. بنا به گفته سازنده، این قلم ۴ برابر حساسیت بیشتری نسبت به قلم قبلی که در Cintiq 13HD استفاده می شد را دارد و همینطور این قلم دیگر نیاز به باتری ندارد. از دیگر ویژگی های آن می توان به اتصال ساده آن به لپتاپ یا رایانه های شخصی اشاره کرد که تنها با یک درگاه USB اتصال برقرار می شود. همچنین کیفیت تصویر Ultra HD با رزولوشن بیشتر و رنگ های دقیق تری می باشد. این مدل، طراحی ظریف تری دارد و دکمه های روی صفحه آن حذف شده اند و وزن آن کاهش یافته است و به جای آن یک پنل حاوی ۱۷ دکمه به آن اضافه شده است. Cintiq Pro 13 با قیمت ۹۹۹ دلار و مدل ۱۶ اینچ آن با قیمت ۱۴۹۹ دلار در ماه ژانویه امسال در دسترس قرار می گیرد که می توان این را با توجه به قیمت رقیب محصول جدید Del که چندی پیش معرفی شد حساب کرد.
BBC به تازگی اپلیکیشن جدیدی مخصوص کودکان درست کرده است که نام آن iPlayer Kids است. هدف از ساخت این اپلیکیشن، ایجاد محیطی امن برای کودکان است تا در آن به مکاشفه، بازی و تماشای برنامه های خود بپردازند. چرا که بچه ها اکثر مواقع دوست دارند که خودشان تصمیم بگیرند چه کاری انجام دهند. از این رو اپلیکیشن جدید با داشتن امکانات و انتخاب های متفاوت این حس را می دهد که بچه ها رئیس خود هستند و دیگر نیازی نیست بزرگترها برای آنها تصمیم بگیرند؛ البته با در نظر گرفتن این نکته که تمامی محتویات این اپلیکیشن فضای امنی برای کودکان ایجاد کرده باشد. این اپلیکیشن برای کودکان ۵ تا ۹ ساله تولید شده است. در ادامه ویدئوی جالبی از پروسه ساخت این اپلیکیشن را می توانید ببینید.
اگر علاقه به برنامه نویسی بازی های پیکسلی دارید این برنامه را توصیه میکنم
به نظر می رسد شرکت مایکروسافت، سرگرمی جانبی خود در تولید اپلیکیشن برای سایر پلتفرم ها را کاملاً جدی گرفته است. آنها به تازگی کمپانی Xamarin را به مالکیت خود درآوردند؛ شرکتی که کارش توسعه بسترهای مناسب جهت پورت کردن نرم افزارها از پلتفرم های مختلف است.
در میان انبوه اپلیکیشن های پیام رسانی که این روزها در موبایل ها می بینیم، شکی نیست که تلگرام یکی از محبوب ترین آنهاست. این اپلیکیشن که توسط دو برادر برنامه نویس روس طراحی شده، در سال 2013 به صورت مالتی پلتفرم در اختیار کاربران موبایل قرار گرفت و به خاطر امکاناتی منحصر به فرد، در مدت زمانی کوتاه توانست به یکی از محبوب ترین اپلیکیشن های پیام رسان در دنیا تبدیل شود. آمار و ارقام در مورد تلگرام خیره کننده است. طبق آخرین برآوردها تلگرام هم اکنون بیش از 50 میلیون کاربر فعال دارد و روزانه بیش از یک میلیارد پیام در این اپلیکیشن ارتباطی رد و بدل می شود. جالب است بدانید که طبق گزارش خبرگزاری های داخلی، حدود 13 میلیون نفر از جمعیت کاربران این اپلیکیشن پیام رسانی را ایرانی ها تشکیل می دهند. تا پیش از تلگرام، وایبر پرطرفدارترین اپلیکیشن پیام رسانی در میان ایرانی ها محسوب می شد. اما مشکلات و اختلالاتی که در ماه های اخیر برای آن به وجود آمد موجب شد که کاربران این اپلیکیشن ارتباطی، به سوی گزینه بهتر مهاجرت کنند؛ اپلیکیشنی که هم در سرعت پیام رسانی مثال زدنی است و هم از لحاظ امنیت و حفظ حریم شخصی، ارسال فایل با فرمت های مختلف و اخیرا استیکرها بالاتر از رقبای قدیمی تر خود قرار گرفته است. حتما شما هم قبول دارید که استیکرهای تلگرام (خصوصا انواع فارسی اش) از جذاب ترین آیتم های آنند. بروزرسانی جدید سازندگان تلگرام به غیر از استفاده از استیکرهای درون برنامه ای، امکان ساخت استیکرهای شخصی و رد و بدل کردن آنها میان دوستان را برای کاربران فراهم کرده. به همین خاطر تصمیم گرفتیم که در یک مطلب آموزشی به روش های افزودن این استیکرها به تلگرام و آموزش ساخت انواع شخصی آنها بپردازیم. همچنین در ادامه به آموزش ساخت کانال، روش افزودن متن به عکس و نحوه ساخت لینک برای گروه ها در این اپلیکیشن پیام رسان خواهیم پرداخت.
ین کانال جهت آموزش ریاضیات در تمام مقاطع تحصیلی و همچنین شامل مطالب علمی ریاضی و جهت اطلاع رسانی از همایش ها و جشنواره های ریاضی در سطح کشور برای علاقه مندان به ریاضیات می باشد.
برنامه پیامرسان است که تمرکزش را روی سرعت انتقال پیام و امنیت گذاشته است. این برنامه بسیار ساده و استفاده از آن رایگان است. با تلگرام شما میتوانید عکس، ویدئو، متن و هر نوع فایلی را ارسال کنید. این برنامه به شما اجازه میدهد تا گروههایی با ظرفیت حداکثر 200 نفر ایجاد کنید. شما میتوانید شماره تلفن خود را بنویسید یا افراد را با نام کاربری جستوجو کنید. به عبارت دیگر تلگرام ترکیبی از پیام کوتاه و ایمیل است.
Opla یک پروژه دانشجویی از فاطمه باطنی طراح ایرانی ساکن آمریکا و تیمش است که امسال از بین طرحهای ارسالی به مسابقه «core77» به عنوان یکی از طرحهای منتخب معرفی شده است.
مداد، یک کیبورد کاملا فارسی و مطابق با لیاوت کیبورد استاندارد اپل است. که به منظور افزایش دقت تایپ، استفادهی حداکثری از فضای کیبورد شده است. شما میتوانید با سراندن انگشت خود به سمت بالا یا پایین برروی دکمههای کیبورد حرف دوم کیبورد را تایپ کنید. به طور مثال به منظور تایپ عدد "۴" کافیست انگشت خود را برروی حرف "ف" به سمت بالا یا پایین بسرانید یا به منظور تایپ نیمفاصله انگشت خود را برروی فاصله به سمت بالا بسرانید همچنین میتوانید با سراندن انگشت خود به سمت راست یا چپ برروی دکمهی فاصله (اسپیس) زبان کیبورد را به انگلیسی و بالعکس تغییر دهید. فونت مورد استفاده در کیبورد فونت "ایران سن سریف" میباشد که جزو زیباترین فونتهای فارسی است. همچنین بعد از فعال سازی کیبورد و دادن اجازهی دستری کلی به کیبورد (Allow Full Access) میتوانید از بین تمها و رنگ بندی موجود، کیبورد مورد نظر خود را انتخاب کنید. این کیبورد از تمام آیفونهای موجود (۴اس، ۵، ۵اس، ۶ و ۶ پلاس) در دو حالت عمودی و افقی پشتیبانی میکند.
در کامنت اگر سوالی در این زمینه دارید بپرسید.